De leukste kerstcadeaus voor onder de boom

Het zien van cadeautjes onder de kerstboom is een van de meest magische en vooral ook spannende momenten tijdens de kerstdagen. De met linten en glimmend papier versierde pakjes wekken een gevoel van verwachting en vreugde op bij jong en oud. Het uitwisselen van geschenken is een traditie die het samenzijn en de genegenheid tussen dierbaren benadrukt. Het zorgvuldig selecteren van de perfecte cadeautjes, met aandacht voor de interesses en voorkeuren van de ontvangers, toont de liefdevolle gedachte achter het gebaar. Of het nu een klein gebaar of een groter geschenk is, het delen van cadeautjes onder de kerstboom symboliseert de ware geest van kerst: het geven, ontvangen en waarderen van degenen die ons dierbaar zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de prachtige individuele kerstpakketten die de meesten van hun werkgever krijgen in aanloop naar deze dagen.

Parfum

Een luxe parfum is altijd een gewaardeerd cadeau. Ga voor een exclusief merk waarvan je weet dat het bij zijn of haar smaak past. Met een enorm aanbod aan geuren en designs, vind je zeker iets wat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Wel is het aan te raden om er een tester op te laten plakken, zodat in het geval de ontvanger de geur niet lekker vindt, deze kan worden geruild. Het zou zonde zijn dat eerst de volledige verpakking dient te worden opgemaakt, om deze vervolgens niet meer te kunnen ruilen.

Gadgets

Steeds vaker zien we dat een kerstpakket voor het personeel allang niet meer het bekende pakket is vol eten en drinken. Wat je ziet, is dat er ook vaak wordt gekozen voor een gadget. Dit is niet alleen leuk als kerstpakket, maar natuurlijk ook als cadeau voor onder de boom. Voor de gadgetliefhebber zijn er namelijk ontzettend veel high-tech cadeaus te bedenken. Denk aan draadloze oortjes, een smartwatch of zelfs een virtual reality-bril. Deze cadeaus zorgen voor urenlang plezier en zijn perfect voor de echte gadgetliefhebber. Wel even van tevoren kijken of hij of zij het niet al heeft, want dat zou natuurlijk zonde zijn.

Een goed boek

Houd de ontvanger van lezen, dan is een goed boek altijd leuk om te krijgen en ook om te geven. Naast een goed boek kun je bijvoorbeeld ook een abonnement geven op zijn of haar favoriete tijdschrift. Zo is de ´Quest´ echt een aanrader voor de gadgetfreak en is de ´Vriendin´ een leuk tijdschrift voor veel vrouwen die het leuk vinden om persoonlijke verhalen van anderen te lezen. Het voordeel van zowel het geven van een boek, als een stapel tijdschriften, is dat er altijd wel een nieuwe titel is of in het geval van een tijdschrift, een nieuwe uitvoering, zodat je tot in lengte van jaren dit als idee kunt gebruiken. Nu is het niet handig om ieder jaar met een nieuw boek aan te komen, mits dit een nadrukkelijke wens is natuurlijk.

Tot slot

Met deze leuke ideeën is het nu tijd om jouw lijstje met cadeautjes voor kerst samen te stellen. Handig is wel om wat te variëren in prijs, zodat er voor iedereen iets op staat dat ze voor je kunnen halen. Vooral wanneer je met de hele familie bijvoorbeeld een cadeautje voor elkaar koopt.

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *