Gadgets

Gadgets die super handig zijn voor in huis: van een mini vriezer tot een inductie beschermer

Gadgets die super handig zijn voor in huis: van een mini vriezer tot een inductie beschermer

Ben je nog op zoek naar handige gadgets om in huis te halen? Dan hebben wij een aantal goede tips voor je. Vooral een mini vriezer is echt ideaal om in huis te hebben, om een aantal redenen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een wat kleiner huis, die een koelkast hebben met weinig vriesruimte. Wil je weten wat de grote voordelen zijn van een mini vriezer? En waar moet je op letten als je er een aan gaat schaffen? Dat vertellen we je in dit artikel!

Waarom zou je een mini vriezer kopen

We zullen beginnen met de redenen waarom mensen een mini vriezer kopen. Als je een combi koelkast thuis hebt, weet je vast wel dat deze vaak niet veel vriesruimte bieden. Dat is niet zo erg als je alleen bent, of maar met z’n tweeën. Maar als je kinderen hebt, is het al snel handig om wat meer ruimte in de vriezer te hebben. Een mini vriezer is dan een handige en redelijk voordelige uitkomst. Daarnaast neemt hij niet veel ruimte in beslag, dus kun je hem ook makkelijk kwijt als je een kleinere woonruimte hebt. Ben je een fan van kamperen? Dan is een mini vriezer ideaal om mee te nemen, zodat je het eten dat je meeneemt op je kampeertocht langer kunt bewaren. Zo zie je maar, er zijn genoeg redenen om zo’n handige mini vriezer in huis te halen.

Waar moet je rekening mee houden als je een mini vriezer gaat kopen?

Heb je de keuze gemaakt om een mini vriezer aan te gaan schaffen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De diepvries zal zeker heel wat minder ruimte in beslag nemen dan een normale diepvries of een koel-vries combinatie, maar het is nog steeds handig om te weten waar je hem neer wil gaan zetten. De meest voorkomende afmetingen zijn 40 bij 40 centimeter en 50 bij 50 centimeter. Ook is het handig om voor jezelf te bedenken of een mini diepvries wel genoeg extra ruimte biedt voor jou en je gezin. Zo niet, dan kun je altijd nog kiezen voor een tafelmodel. 
Het gewicht van de vrijstaande vriezer die je gaat aanschaffen is ook niet onbelangrijk. Het woord ‘mini’ betekent niet meteen dat het apparaat dat je koopt ook licht is. Wil jij de vriezer hebben om mee te nemen als je gaat kamperen? Dan is het gewicht natuurlijk erg belangrijk, want je moet hem toch meeslepen. Gemiddeld weegt een mini vriezer zo’n 15 kilogram. Zal de vriezer niet vaak van z’n plek komen, dan is het gewicht wat minder belangrijk.

Een normale waterkoker of toch zo’n mooie design waterkoker?

Naast een mini vriezer zijn er nog andere gave gadgets die je in huis kunt halen, zoals een mooie design waterkoker. Iedereen heeft vandaag de dag wel een waterkoker in huis, maar je hoeft niet per se meer te kiezen voor een standaard, saaie waterkoker. Er komen ieder jaar meer verschillende design waterkokers uit. Wat je smaak ook is, je zult er zeker wel één kunnen vinden die in jouw interieur past. Of je nu op zoek bent naar een waterkoker in Scandinavische stijl of een authentieke waterkoker in een vintage stijl. Naast het feit dat de design waterkokers erg goed uitzien, beschikken ze vaak ook over betere prestaties dan reguliere waterkokers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geluid dat ze maken of hoe snel ze het water opwarmen. Vaak kun je ook instellen welke temperatuur je wil dat het water wordt. Erg handig, toch?

Gadgets die super handig zijn voor in huis: van een mini vriezer tot een inductie beschermer

Een inductie beschermer voor jouw kookplaat

Heb je een inductie kookplaat thuis? Dan zul je misschien hebben gemerkt dat hier nogal snel krassen op komen. Gelukkig is dit eenvoudig tegen te gaan met behulp van een inductie beschermer. Een inductie beschermer is een beschermend matje, vaak in een ronde vorm, gemaakt van siliconen. Je kunt zo’n matje op je inductie kookplaat leggen om krassen te voorkomen. Wat ze nog handiger maakt, is dat ze anti slip zijn. Hierdoor kunnen jouw pannen niet verschuiven tijdens het koken. Dankzij het materiaal waarvan ze gemaakt zijn kunnen ze temperaturen tot de 200 graden Celsius verduren. Een inductie beschermer zal dus zeker niet smelten! 

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *