de populairste design waterkoker

Waterkokers zijn anno 2021 niet meer weg te denken uit onze keukens, of dat nou thuis is of op kantoor. Ze worden geassocieerd met een welverdiend rustmoment. Waterkokers zijn tegenwoordig echter veel mooiere vormen en kleuren gaan aannemen dan ooit tevoren. Het is zelfs een echt designobject geworden. In dit artikel delen we een aantal van onze favorieten met je. Lees verder voor de populairste design waterkokers van 2021.

Top 5: Populairste design waterkokers

1. Alessi Plissé – Design Waterkoker

Deze mat zwarte plissé waterkoker van Alessi is een water eye-catcher in elke keuken. Deze waterkoker is zelfs uniek in de categorie van design waterkokers, en verdient wat ons betreft daarom de eerste plaats in dit artikel.

Deze waterkoker is met zijn 1,7 L inhoud geschikt voor ieder doeleinde. Daarnaast is deze design waterkoker hoogwaardig kwalitatief afgewerkt en biedt deze uitstekende prestaties. Het lawaai dat deze waterkoker maakt is bovendien ook minimaal.

Een klein nadeel van het mooie design is dat je niet kan zien hoeveel water er in de waterkoker zit, maar dat neemt een designliefhebber graag voor lief!

Eigenschappen: 1,7L inhoud of 1L inhoud

2. Fellow Stag EKG – Design Waterkoker met temperatuurregeling

Met de Stag EKG design waterkoker heeft Fellow de toon gezet in design en technische innovatie. Deze unieke zwarte waterkoker met zwanenhals is enorm handig in het gebruik, omdat je meer controle hebt tijdens het inschenken.

Daarnaast is de waterkoker op veel temperaturen in te stellen (57-100 graden), heeft hij een ingebouwde stopwatch en een LCD scherm.

Met de optie om water tot 60 minuten warm te houden is deze waterkoker een goede keuze onder enthousiaste koffiebrouwers. Bovendien onthoudt deze slimme design waterkoker ook je recente temperatuurvoorkeuren, zodat deze optimaal is in gebruik.

Eigenschappen: 900 ml inhoud, temperatuurregeling, ingebouwde stopwatch, tot 60 minuten temperatuurbehoud

3. Stelton Emma Waterkoker – Scandinavisch design

Deze rvs zwarte waterkoker van Stelton is hét bewijs dat waterkokers zowel functioneel als stijlvol kunnen zijn. De gestroomlijnde Stelton waterkoker past met het strakke design perfect in een Scandinavisch interieur. Het elegante houten handvat met natuurtint maakt de look helemaal af.

We kunnen het ook niet laten om te zeggen dat de andere producten uit dezelfde serie ook perfect te combineren zijn met deze waterkoker. Denk aan een theepot, thermoskan en een suikerpotje.

Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat deze design waterkoker over een enorm krachtig verwarmelement beschikt.

Eigenschappen: 1,2L inhoud, houten handvat

4. KitchenAid – Design Waterkoker met temperatuurregeling

KitchenAid kent iedereen natuurlijk van de design keukenmachines, maar dit merk heeft ook tal van andere fijne keukenapparatuur. Dit merk levert goede kwaliteit en een eigenzinnig design. Deze design waterkoker van KitchenAid is in veel kleuren te verkrijgen en zo te combineren met de andere apparaten uit de lijn.

De waterkoker is in te stellen in verschillende temperaturen. Zeer uniek is dat het temperatuurwijzertje precies laat zien hoeveel graden het water is, zelfs als hij van zijn voet gehaald is! Goed om te weten is wel dat KitchenAid producten relatief zwaar zijn. Zo weegt deze design waterkoker maar liefst 2,8 kilo.

5. Alessi Fluitketel

Met deze prachtige design waterkoker ga je terug in de tijd. Deze functionele waterkoker van Alessi heeft het design van een ouderwetse fluitketel, maar dan in een strak modern jasje. Daarnaast dankt de Alessi zijn succes aan het schattige vogeltje aan het uiteinde, welke niet fluit (!)

Door de combinatie van het design van vroeger en de snelle kooktijd van nu, is deze waterkoker een waar juweeltje voor in je keuken.

Een voordeel van deze waterkoker is dat er een klein zeefje in de waterkoker zit, welke de kalkaanslag opvangt. Deze haal je er dus zo uit om gemakkelijk schoon te maken!

Eigenschappen: 1,2L inhoud

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *