Met ruim 541 duizend abonnees is Monica Geuze een van de meest succesvolle vloggers van Nederland. En hoewel er over smaak niet te twisten valt, zijn veel mensen ervan overtuigd dat ze een bijzonder goede smaak heeft in interieur en kleur. Onder iedere vlog waarin ook maar een klein stuk van haar huis in beeld komt, stromen de comments vol met maar één vraag: Wat is de muurkleur van Monica Geuze? En eindelijk is er duidelijkheid!

Dé kleur

In het voorjaar maakte Monica bekend samen met haar liefje Robbert Kroese een nieuw stulpje te hebben gekocht in Amsterdam. Over de muurkleur hoefde zij niet lang na te denken, want ook hier koos ze voor dezelfde beige kleur als in haar vorig huis en nieuwe kantoor. Menig Youtuber vroeg zich af welke kleur dit is, die zo goed matcht met een modern interieur vol gouden accessories. Na langdurende beloften om de kleurcode te delen, maakt de jonge vlogster de kleurcode in haar nieuwste vlog bekend.

De muurkleur van Monica Geuze is PPG1075-3. De kleur PPG1075-3, oftewel Seaside Stroll is een kleur die je zelf moet laten mengen in je gewenste merk. Op aanraden van de professionals van de Verfzaak hebben wij hieronder de beste merken in de kleur PPG1075-3 alvast voor jullie uitgezocht!

Tip: lees hier verder over het nieuwe interieur van Monica Geuze!

Beige muurkleuren combineren

Beige en zandkleurige muurkleuren zijn dit jaar erg hip. Ze worden veelal gecombineerd met zwarte elementen in huis, zodat er een mooi contrast ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan een beige muurkleur in combinatie met een stalen binnendeur, zwarte lichtschakelaren en stopcontacten en zwarte plinten.

Bekijk hier het filmpje, waar wij allen uit ons lijden worden verlost!

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *