Goedkope Zwarte TV Meubels voor een Modern Interieur

Online aan het struinen naar een goedkoop zwarte tv meubel voor je interieur? Wil jij ook geen duizenden euro’s betalen voor een zwarte tv meubel op maat? Lees snel welke tv meubels perfect in ieder interieur passen!

1. Ikea Besta TV meubels

Deze Besta van Ikea is wellicht de meest gekozen zwarte TV meubel op dit moment. Het voordeel is namelijk dat je verschillende basiselementen hebt, waardoor je het meubel zo groot kan maken als jij zelf wil. De flexibiliteit van de Besta serie zorgt er bijna voor dat je een op maat gemaakt meubel hebt.

Voor een zwarte TV meubel ga je voor de basiselementen verkrijgbaar in de donker bruine (bijna zwarte) kleur. Kies daarnaast de zwarte Timmervikken frontjes met houtnerven voor een luxe look of de Selsviken frontjes (glanzend). Ikea verkoopt ook de Lappviken frontjes, echter zijn deze net als de basiselementen zwartbruin.

Bron: Ikea

Top je Ikea tv meubel off met een glasplaat, zodat je het donkerbruin enkel nog van de zijkanten en de binnenkant van de kast zie. Voeg nog een stel handgrepen en pootjes toe en je hebt een uniek model! Het voordeel van een Ikea meubel is bovendien dat je alle onderdelen los kunt kopen, waardoor je niet in één keer een grote uitgave hoeft te doen.

Voilá, een zwarte kast naar wens!

Tip: Voor een matte finish op de bovenkant van de kast, kun je ook de glasplaat omdraaien of een op maat gezaagde mdf plaat erop plaatsen!

2. Meubella TV meubels

Een tegenwoordig heel populaire webshop is Meubella. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze hele betaalbare meubels verkopen die ook nog eens een moderne uitstraling hebben. Op de website is te zien dat er ruime keuze is uit zwarte tv meubels. Kies bijvoorbeeld voor het model Flame in mat zwart of Calgary.

Bron: Meubella

Model Flame in de maat XL bestaat uit 2 elementen van 160 cm, waardoor je een totale lengte van 320 cm hebt. Dit meubel kost in totaal €239. Hiermee kun je een speels effect creeëren door bijvoorbeeld je tv niet in het midden van het meubel te plaatsen, maar door één kant langer te laten. Zet hier bijvoorbeeld een lange vaas met droogbloemen of een grote plant neer. Ook is het mogelijk om een haard in te bouwen in de meubel. Zo heb je niet alleen een tv meubel, maar meer!

3. Zen-Lifestyle TV meubels

Iets duurdere opties op de markt, maar bijna net zo mooi als op maat gemaakte meubels, zijn die van Zen Lifestyle. Het hout is namelijk dik eiken met houtnerven. De áller mooiste meubels voor een modern interieur betreffen:

-Luxury TV Meubel Zwevend laag in 180 cm (€799) of 240 cm (€899)

Bron: Zen Lifestyle

-TV Meubel Mat Zwart HO19 in 180 cm (€399) of 240 cm (€799)

Bron: Zen Lifestyle

-Zwevend TV Meubel Libra in 206 (€549) of 309 cm (€799). Inclusief 2 laden! Hiermee onderscheidt deze TV meubel zich van andere die online verkrijgbaar zijn.

Bron: Zen Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop