Een kijkje in het huis van Jade Anna

Een kijkje in het huis van Jade Anna

Het is je vast niet ontgaan Jade Anna heeft een nieuw huis gekocht. Het gaat om de prachtige woning in Heemskerk die ze overkocht van Rome Reinders, bekend van het kledingmerk Reinders. Wil je nou de ins and outs weten, lees dan vooral door en geniet van een kijkje in het huis van Jade Anna.

Waar woont Jade Anna?

Jade Anna woont in het prachtige centrum van Heemskerk, hoewel ze het er vaak over heeft gehad dat ze in Amsterdam zou willen wonen heeft ze toch voor Heemskerk gekozen. Dit omdat ze het toch fijn vond om dichtbij haar ouders en vriendinnen te blijven wonen en natuurlijk heeft ze het geluk dat Amsterdam maar een half uurtje rijden is. 

Beige is the new black

De kleur beige is niet te missen in het prachtige huis van Jade, je ziet het in alles terugkomen. Het behang is een mooie beige behang kleur, de bank, stoelen en vele accessoires zijn beige. Hier zie je het mooie behang dat Jade in de woonkamer heeft, het is de hooked on walls fragments print 2.

Wij houden ervan heel de clean look is zoals ze het zeggen aesthetically pleasing. Hoewel het fijn aan het oog is zou het ook kaal en warm kunnen ogen. Om die reden is het erg belangrijk om met de juiste accessoires te spelen om een warm gevoel op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan een vloerkleed, kaarsjes of bepaalde kussens op de bank.

Warmte creëer je

Doordat het huis veel beige, wit en grijstinten heeft kan het snel koud ogen, om dit te breken heeft Jade Anna ervoor gekozen om de keuken donker te houden. Ze heeft enkel het behang aangepast, verder heeft ze het zo gelaten zoals ze het gekocht heeft. 

Doordat de keuken donker is en erg warm, creëert het gelijk een gezellige sfeer in huis. Je zou misschien denken dat het niet past in combinatie met de rest van het huis, maar het maakt het juist helemaal af. Ook heeft ze mooie houten panelen van Billystudiobs die het allemaal weer samen laten komen. Ze laat in de kasten wederom accessoires in beige tinten terugkomen om het een geheel te maken.

Comfy season

Deze tijd van het jaar vraagt natuurlijk om heerlijke avondjes op de bank met een fijn dekentje en de kaarsjes aan. Waar begin je dan mee hoor ik je dan denken, nou bij de bank natuurlijk! De bank is essentieel voor een lekker avondje thuis, Jade heeft een heerlijke beige bank die er erg comfy uitziet. De salontafel is een stenen tafel van Billystudiobs in een organische vorm het kan kaal over komen, maar met de juiste accessoires, kaarsen of bloemen op tafel maak je het een mooi geheel.

Wij zijn fan

Wij zijn helemaal fan van het interieur dat Jade Anna in haar huis heeft, we houden van de curved lines die ze in huis heeft. De beige kleuren, hoeveelheid aan accessoires en de prachtige vloer erbij. Naar mijn mening is het een heerlijk vrouwen huis waar wij in ieder geval van dromen. 

Visueel beeld maakt het plaatje

Wil je nog een visueel beeld bij het huis van Jade Anna, kijk dan deze vlog van haar zelf waarin ze een mini home tour geeft. Op deze manier wordt het plaatje helemaal compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *