Telescoop raamwisser kopen? Let hierop!

Waarop letten bij het aanschaffen van een telescoop raamwisser?

Het schoonmaken van je ramen is iets wat eens in de tijd gedaan moet worden. Je pakt je schoonmaakspullen erbij en gaat aan de slag. Maar wat als je hogere ramen hebt en er niet bij kan? Je kan dure glazenwassers inhuren of een instabiele ladder pakken, maar de beste optie is misschien wel een telescoop raamwisser.  Vandaag vertellen wij jou waar je op moet letten bij het aanschaffen van een telescoop raamwisser en we beantwoorden enkele vragen.

De beste telescoop raamwissers van 2023

Wat is een telescoop raamwisser?

Allemaal leuk en aardig, maar wat is een telescoop raamwisser? Een telescoop raamwisser is bedoeld voor het schoonmaken van ramen op hoogte. Je kan er vaak net niet bij en dan is de telescoop raamwisser de oplossing. Het is simpel gezegd gewoon een raamwisser bevestigd op een lange stok. De telescoop raamwissers zijn er in talloze soorten en maten. Zo heb je ze van 3 meter, maar ook van 20 meter. Veel telescoop raamwissers bestaan uit een complete set voor het wassen van je ramen. En je hebt ze vaak al voor een leuke prijs in huis. 

Telescoop raamwisser met watertoevoer

Een telescoopraamwisser met watertoevoer is een specifieke soort raamwisser die water toevoert via de steel zelf. Dit kan worden gedaan door middel van een opvulopening en sluitingsmechanisme op de steel, of door middel van een aparte watertank die op de steel wordt bevestigd. Dit maakt het mogelijk om water te gebruiken tijdens het wissen van ramen, waardoor het gemakkelijker is om vuil, stof en andere verontreinigingen te verwijderen.

Door de watertoevoer te gebruiken, kan de telescoopraamwisser een dunne waterfilm op de ramen aanbrengen. Dit helpt om het stof te verzachten en te verwijderen, en maakt het ook gemakkelijker om het raam schoon te maken zonder veel inspanning te hoeven doen.

Er zijn verschillende soorten telescoopraamwissers met watertoevoer beschikbaar, waaronder manueel bediende modellen en elektrisch aangedreven modellen. Sommige modellen hebben ook de mogelijkheid om de waterdruk of -stroom te regelen.

Houd er wel rekening mee dat het gebruik van water kan leiden tot strepen of vlekken op het raam, vooral als het water niet voldoende is schoon, daarom is het wel van belang om te zorgen dat u schoon water gebruikt. En sommige situatie zoals koud weer, het gebruik van water zal niet effectief zijn.

Waarop letten bij het aanschaffen van een telescoop raamwisser?

Het aanschaffen van een telescoop raamwisser hoeft niet moeilijk te zijn. Het is van belang dat jezelf goed afvraagt waar je naar op zoek bent. Wil je hem voor professioneel gebruik of wil je gewoon af en toe thuis de ramen schoonmaken. Daarnaast moet je kijken naar de hoogte van je ramen en op basis daarvan een geschikte maat telescoop raamwisser kiezen. Verder is het belangrijk om te kijken naar wat er nodig is om jouw ramen schoon te krijgen. Is een simpele raamwisser genoeg? Of heb je meerder soorten kopstukken nodig, zoals een borstel en een trekker. Ook kan je ervoor kiezen om er 1 met watertoevoer te nemen. Dit is een erg handige optie en zal ervoor zorgen dat je ramen mooi schoon worden. Uiteindelijk is het ook belangrijk om te kijken naar je budget en op basis van je budget en de andere punten een geschikte telescoop raamwisser te kopen. 

Welke telescoop raamwisser kopen?

Nu we weten wat een telescoop raamwisser is, willen we er natuurlijk 1 aanschaffen. Maar welke telescoop raamwisser moet je nou kopen? Wij hebben 3 top telescoop raamwissers gevonden en die zullen we je hier toelichten. 

Allereerst hebben we de Kibani telescoop borstel 6m

De kibani telescoop borstel 6m is perfect voor het schoonmaken van daken en zonnepanelen. Door de uitschuifbare steel die tot 6 meter reikt kan je overal gemakkelijk bij. De Kibani beschikt over een inwendige slang en daarom heb je geen last van een waterslang die in de weg zit. Daarbij beschikt de Kibani telescoop borstel over maar liefst 4 waterslangen.

Als tweede hebben we de Professionele raamwisser met telescoopsteel 4,5 meter

Dit is een complete set voor het schoonmaken van je ramen. Hij beschikt over een raamwisser, inwasser + hoes, glasdoek en een telescoopsteel. Door de telescoopsteel die tot je 4,5 meter kan uitschuiven, kom je overal goed bij. Door het aanschaffen van deze professionele raamwisser met telescoop voor een goede prijs, kan je de komende jaren goed doorkomen.

Als laatste hebben we de Leifheit Set raamreiniging Telescoop steel 80 – 135 cm

De Leifheit Set raamreiniging is de goedkoopste die we vandaag gaan behandelen. Voor deze prijs krijg je een mooie set van goede kwaliteit. Deze raamreinigingsset is gemakkelijk in gebruik. Ook is de wisserovertrek gemakkelijk te wassen in de wasmachine. Zo heb je altijd een hygiënische raamwisser. Met de Leifheit Set raamreiniging kan je gemakkelijk je ramen op de begane grond en eerste verdieping reinigen. De telescoopsteel kan tot 135 cm worden ingesteld.

Wat is de beste telescoop raamwisser?

Er zijn veel verschillende telescoopraamwissers op de markt, dus het is moeilijk om één specifieke telescoopraamwisser aan te wijzen als de “beste”. Het hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en specifieke behoeften. Overweeg bijvoorbeeld de lengte van de steel, de kwaliteit van de wissers, en de gebruiksvriendelijkheid.

Waar professionele raamwisser kopen?

Professionele raamwissers zijn vaak te koop bij gespecialiseerde bouwmarkten of online retailers die gereedschappen verkopen. Je kunt ook zoeken naar lokale schoonmaakbedrijven of schoonmaakbenodigdheden leveranciers in jouw gebied.

Wat is een telescopische steel?

Een telescopische steel is een stang die zichzelf kan uitschuiven en inkorten, waardoor het handig is voor het bereiken van hoge of verre oppervlakken zonder de noodzaak van een ladder. Deze stangen worden vaak gebruikt in combinatie met wissers, borstels of andere schoonmaakgereedschappen.

Benieuwd tot hoe laat je mag klussen? Lees dan ons artikel over Tot Hoe Laat mag je Klussen in de Avond? Voorkom Geluidsoverlast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop