Handige tips voor het opbergen van je tassen

Heb jij ook altijd moeite met het opbergen van je tassen? Liggen ze overal verspreid in huis en weet je nooit waar je ze kunt vinden wanneer je ze nodig hebt? Geen zorgen, wij hebben dé perfecte tips voor jou om je tassen op een handige en georganiseerde manier op te bergen. Met deze handige tips heb jij binnen no-time een opgeruimd huis en hoef je nooit meer je tassen te zoeken. Daarbij zorgt het goed opbergen van je tasser er ook voor dat ze een stuk langer mooi blijven. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat een tas die voor ‘oud vuil’ in de hoek ligt, niet bepaald blijft zoals deze was toen je hem net hebt gekocht.

Kies voor een organizer of vakkenkast

Een tas organizer is een geweldige investering als je meerdere tassen hebt. Deze handige organizers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en kunnen al je tassen op een overzichtelijke manier opbergen. Hang de organizer aan een kledingrek of leg hem in een lade en sorteer je tassen op kleur, grootte of mate waarin je ze gebruikt. Zo heb je altijd snel je favoriete tas bij de hand. Belangrijk is wel dat je er rekening mee houdt dat niet iedere tas hierin past. Stel dat je een nieuwe rugtas voor school gaat kopen, dan is het handiger deze beneden aan de kapstok te hangen bijvoorbeeld. Deze organizers zijn namelijk met name geschikt voor de wat kleinere tassen, zoals een clutch, crossbody of een handtas.

Gebruik haakjes aan de muur voor je tassen

Een andere handige, maar wel effectieve manier om je tassen netjes op te bergen, is door gebruik te maken van haakjes aan de muur. Afhankelijk van het type muur, kan het zijn dat je eerst een aantal gaten moet boren of het kan zijn dat je ze er zo in kan draaien. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat ze ver genoeg uit elkaar zitten, zodat je ook de wat grotere tassen kunt opbergen. Daarbij komt ook dat wanneer je nieuwe tassen gaat kopen, er nog wel voldoende ruimte is om één of meerdere haakjes bij te plaatsen. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je alsnog een tas op de grond moet  zetten omdat de muur vol is.

Maak gebruik van opbergboxen

Opbergboxen zijn dan misschien niet altijd even handig als het gaat om ruimte, maar ze zijn wel ideaal wanneer je bijvoorbeeld nog ruimte onderin je kast hebt of onder je bed. Deze boxen zijn namelijk niet alleen handig om je spullen georganiseerd op te kunnen bergen, maar dus ook voor je tassen. Handig is wel om voor transparante opbergboxen te kiezen. Zo hoef je namelijk niet eerst de hele box open te maken om te kijken welke tassen er allemaal in zitten. Heb je echt veel tassen, dan kun je de boxen natuurlijk ook gewoon even labelen, dus hoef je niet eerst te zoeken en weet je meteen waar de tas is die jij nodig hebt.

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *