Tips voor het inrichten van de ideale massagehoek in huis

Geef je voor je werk regelmatig massages? Dan is het inrichten van een goede massagehoek in huis, bijvoorbeeld met een massagetafel van hoge kwaliteit een echte must. Je klanten voelen zich daardoor meteen helemaal op het gemak en je kunt je werkzaamheden natuurlijk ook net even wat beter uitvoeren. Er zijn, voor het inrichten, altijd een paar handige tips die je makkelijk toe kunt passen. Welke items een echte must zijn in de massagehoek in huis, lees je hier. 

Zorg voor een ruimte die rustig in is gedeeld en zet niet te veel woonaccessoires neer 

De massagehoek bij jou in huis moet een plek zijn waar klanten zich vanaf het eerste moment volledig kunnen ontspannen. Pas daar ook de stijl en de indeling van de ruimte meteen op aan. Maak bijvoorbeeld gebruik van rustgevende en serene kleuren en beperk het gebruik van woonaccessoires. Op deze manier gaat de ruimte nooit rommelig overkomen en heb je meteen een erg professionele uitstraling. Dat is natuurlijk wat je het liefste wilt bereiken. Tip! Stem hier ook de essentiële investeringen, zoals luxe tafelhoezen voor de massagetafel, af op het kleurgebruik van de ruimte. 

Prikkel de zintuigen, bijvoorbeeld met heerlijke geurstokjes 

Maar heb je er ook al over nagedacht om meteen te investeren in heerlijke geurstokjes? Zodra de klant zijn of haar ogen sluit, prikkelen de stokjes nog beter de zintuigen. Misschien ga je graag voor ontspannende geuren zoals lavendel, eucalyptus of een verfrissende geur zoals citroen. Je kunt erg makkelijk de door jou gewenste sfeer creëren door geurstokjes in huis te halen. En dat maakt iedere behandeling ook weer net even wat professioneler. 

Probeer een aparte ruimte in huis vrij te maken voor een heerlijke massagehoek 

Op het moment dat je een praktijk aan huis hebt, is het enorm belangrijk dat je werk en privé van elkaar kunt scheiden. Dus heb je een extra kamer over op de eerste verdieping of het geluk een praktijk aan huis te kunnen realiseren? Door een aparte ruimte vrij te maken, hoef je je klanten niet door je woning te begeleiden. En dat is wel zo fijn als de rest van het gezin naar de nodige privacy streeft. Ga je op korte termijn al een keer aan de slag met het upgraden van een goede massagehoek in huis? Voor ieder type ruimte zijn er gelukkig meer dan genoeg mogelijkheden. 

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *