Warmte in het interieur creëer je zo

Als je denkt aan een gordijn dat mooi onopvallend is in zijn aanwezigheid maar toch overal een magisch effect uitstraalt, dan is het zeker een inbetween gordijn dat je in gedachten hebt. Inbetween gordijnen staan ​​bekend om hun ingetogen aanwezigheid en daarin ligt hun magie. Met deze gordijnen kun je de sereniteit van een goed verlichte, levendige landelijke sfeer binnen de vier muren van je interieur vastleggen.

Inbetween gordijnen bieden gedeeltelijke privacy en gedempte lichtcontrole. Hun stof voegt wat reliëf toe aan de eentonige lijnen van de kamer en geeft je interieur een vrouwelijke gratie. Er is geen limiet aan hoe innovatief je kunt zijn met inbetween gordijnen van Decorette.

Probeer botanische prints

Botanische prints op inbetween gordijnen geven een anders sobere kamer een uniek karakter. De delicate silhouetten van bladeren en bloemen laten een natuurpad langs je muren achter dat een lust voor het oog is. Combineer het met effen katoenen gordijnen en het effect zal verbluffend zijn.

Het Shimmer-effect

Voeg een beetje glinstering toe om een ​​beetje drama te creëren. Als je een nette, metalen inrichting hebt, voeg dan een glinsterende doorzichtigheid toe om het glamour effect naar het hoogste niveau te tillen. De glinsterende inbetween gordijnen zorgen ook voor meer privacy, terwijl ze elke hoek van de kamer betoveren met de gedempte gloed van de zon.

Een elegante scheidingswand

Als je denkt dat inbetween gordijnen alleen voor de ramen zijn, dan zal je verbaasd zijn hoe vaak het zich leent voor andere toepassingen. Inbetween gordijnen fungeren als een mooie scheidingswand. Ze worden gebruikt in moderne huizen, waar open ruimtes de norm zijn, en waar ze je woonkamer in twee functionele gebruiksruimtes verdelen. Het doorzichtige aspect van inbetween gordijnen behoudt de illusie van ruimte en biedt voldoende privacy voor de twee secties.

Een mooie kledingkast

Als je je kledingkast op een stijlvolle en elegante manier uit het zicht wilt houden, ga dan voor in between gordijnen. Gebruik ze om een ​​eigen hoekje in je slaapkamer te creëren, dat ook dienst kan doen als kleedruimte. Terwijl je je privacy behoudt, voegen de lange gordijnen tot op de grond een zachte, delicaat tintje toe aan je kamer, zonder in de weg te zitten.

Geef je bed een nieuwe look

Geef je bed een nieuwe look met inbetween gordijnen, in verschillende kleuren, die als een soort baldakijn over het bed hangen. In een handomdraai ziet je slaapkamer eruit als iets uit de sprookjes. Maak de look aantrekkelijker, voeg lichtslingers toe om de magische look te versterken. Nu zal je slaapkamer uitnodigender zijn dan ooit.

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *