Geef een persoonlijk tintje aan je interieur

De meeste mensen hechten veel waarde aan het interieur van hun huis. Het is tenslotte de plek waar je het meeste tijd doorbrengt. Veel mensen volgen de populaire trends bij de inrichting van hun huis. Dat is natuurlijk mooi, maar het kan er ook onpersoonlijk uitzien. Om dit te voorkomen kunnen we je aanraden om heel bewust wat persoonlijke aspecten toe te voegen. Lees snel verder en ontdek hoe je je interieur een persoonlijk tintje geeft. 

Foto´s maken je huis persoonlijk

Om je huis een persoonlijke touch te geven heb je niet veel nodig. Kleine persoonlijke details zoals foto´s kunnen een standaard interieur direct omtoveren tot een echt thuis. Je kunt natuurlijk simpelweg een paar foto´s aan de muur hangen, maar het kan nog leuker. Bestel bijvoorbeeld een persoonlijke fotolamp in de online winkel. Dit is een uniek product dat echt de aandacht trekt en je woning transformeert. 

Een ander idee is om een mooie foto uit te vergroten op posterformaat. Dit kan zowel een foto van jezelf of het gezin zijn, maar het kan ook een unieke vakantiefoto zijn. Ondanks dat je zelf niet op die foto staat zal het je terugvoeren naar die mooie vakantieherinneringen. Zorg er wel altijd voor dat de foto´s van goede kwaliteit zijn. 

Souvenirs

Nu we het toch over vakantie hebben, souvenirs kunnen een persoonlijke touch geven. En dan hebben we het niet over een T-shirt met daarop de tekst “I love Paris”, maar over unieke objecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie schaal uit Tunesië, een bos lavendel uit het zuiden van Frankrijk of een schilderij afkomstig van een Grieks eiland. 

Unieke meubels

Het is heel verleidelijk om al je meubels bij de IKEA te kopen. Deze winkel is lekker goedkoop en heeft trendy meubels, maar iedereen heeft die meubels. Kies je voor een standaard inboedel, dan zal je huis onpersoonlijk ogen. We hadden het eerder al over de fotolamp die je huis direct persoonlijker maakt. Meubels zoals een mooie eettafel of kast kunnen hebben hetzelfde effect.

Kijk voor unieke meubels eens verder dan de grote woonwarenhuizen. Ga eens langs een antiekmarkt of brocanterie. Andere leuke plekken om bijzondere meubels te vinden zijn online via Facebook Marketplace of de tweedehands winkel. Om je interieur persoonlijker te maken heb je maar een paar unieke meubels nodig.

Planten en accessoires

Planten geven een warm en persoonlijk tintje aan je interieur. Het is bovendien niet alleen mooi, maar ook nog eens gezond. Kamerplanten kunnen de lucht in huis zuiveren. De lepelplant, krulvaren, klimop en de immens populaire monstera zijn een aantal kamerplanten die bekend staan om hun zuiverende kwaliteiten. 

Eindeloos genieten van je interieur

Met behulp van deze ideeën en tips kun je je interieur heel eenvoudig veranderen. Plaats je een persoonlijke fotolamp, uniek souvenir of bijzonder kastje, dan zorgt dat voor een unieke sfeer. Gebruik deze tips om je eigen creativiteit te laten zien en je persoonlijkheid te uiten. Zo kun je nog eindeloos genieten van je interieur. 

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *