Heb je weer iets te veel toiletpapier gekocht in de aanbieding bij de supermarkt? Gebruik je extra voorraad wc rollen om je toilet op te vrolijken met deze originele WC rolhouders. Zeg nou, wie wilt er niet een schattig wc rollen schaapje op de muur hangen?

Wat is een reserverolhouder?

Met een reserverolhouder, oftewel een wc rolhouder kun je een aantal extra wc-rollen opbergen in de buurt van het toilet. De ideale oplossing om nooit zonder te zitten dus!

Vaak vind je reserverolhouders in varianten die je op de muur in het toilet kunt monteren, op de grond kunt zetten of op het inbouwreservoir van je wc pot. In dit artikel bewijzen we je dat reserverolhouders ook leuk kunnen zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke dieren wc rolhouders, een wolk en veel meer verderop in dit artikel.

De leukste dieren wc rolhouders!

De meest gezochte wc rolhouders zijn toch wel die in de categorie dieren. Deze schattige wc rolhouders zijn zowel functioneel als enorm modern en stijlvol in het zwart. Vaak heb je ook de keuze om te monteren of niet.

1. Schaap wc rolhouder zwart

Schaap wc rolhouder hangend
Schaap wc rolhouder staand

Dit moet toch wel het leukste zijn wat je in je toilet kunt plaatsten, de schaap wc rolhouder. Deze mooie zwart metalen wc rolhouders zullen zeker zorgen voor complimentjes van bezoek.

Deze schaap wc rolhouders zijn te verkrijgen in staande en hangende modellen. Afhankelijk van of je in de muur kunt boren kies je voor het hangende of staande model.

Koop nu schaap wc rolhouder (hangend): €30,98 – Amazon.nl / €39,50 – Bol.com

Koop nu schaap wc rolhouder (staand): €22,70 – Amazon.nl

2. Rups wc rolhouder

Een andere leuke dieren reserverolhouder is de rups. Deze zwarte wc rolhouder kan wel iets minder toiletrollen houden dan andere rolhouders, maar vier is natuurlijk meer dan genoeg!

Handig is dat deze reserverolhouder zowel op de muur gemonteerd als staand gebruikt kan worden.

Koop nu: €34,99 – Amazon.nl

3. Hond toiletrolhouder

Koop nu: €22,99 – Amazon.nl

Overige must-have reserverolhouders

1. Wolk wc rolhouder

Deze wolk reserverolhouder is een enorm chic. De grijze afwerking maakt geeft de houder een betonlook afwerking, wat uitstekend past in een industriële wc of badkamer!

Koop nu: €110 – Bol.com

2. Boter kaas en eieren toiletrolhouder

Koop nu: €69,95 Bol.com

Deze boter kaas en eieren toiletrolhouder is een enorm creatieve die veel complimentjes zal opleveren.

3. Honingraat reserverolhouder

Koop nu: €49,99 – Amazon.nl

Deze honingraat reserverolhouder kan de meeste toiletrollen opbergen en is daarnaast enorm modern. Deze hexagon wc rolhouder erg strak en stoer!

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *