Een goedkoop tuinhuis als inspirerende werkplek

Vanuit huis kunnen werken is voor velen een zegen. Toch zijn er behalve de overduidelijke voordelen, zoals privacy en geen last hebben van reistijd, ook enkele kanttekeningen te benoemen. Die plek aan de keukentafel of aan het bureau op zolder kan na verloop van tijd namelijk behoorlijk gaan vervelen. Tel daar nog eens de zoemende koelkast en het tikken van de wandklok bij op en je productiviteit en creativiteit kelderen aanzienlijk. Ben je toe aan een nieuwe, verfrissende thuiswerkplek? Overweeg dan eens een goedkoop tuinhuis!

Een productieve werkplek in je eigen achtertuin

Verandering van spijs doet eten. Wie zo nu en dan eens verandering in zijn dagelijkse routine en bezigheden aanbrengt, behoudt de energie die nodig is om goed te kunnen functioneren en het maximale uit zichzelf te halen. In een tijd waarin thuiswerken steeds vaker de norm wordt, kan een tuinhuis dé oplossing zijn voor de rust en inspiratie die je nodig hebt.

Een voordeel voor het hele gezin

Kies je voor een tuinhuis als kantoor, dan kies je voor een fysiek van je woning afgescheiden ruimte. Je bent thuis, maar wordt niet gestoord door de dagelijkse afleidingen. Zoemende apparaten, katten die over je werkplek heen lopen en de vaak van gisteravond die je beschuldigend aankijkt: je hebt er geen last meer van. Ook andere gezinsleden kunnen zo ongestoord hun gang gaan, zonder rekening te hoeven houden met de rust en de ruimte die jij nodig hebt om je werk te kunnen doen. Ook zij zullen het ermee eens zijn dat dit een win-winsituatie is.

Isolatie en ventilatie

Wil je een comfortabele werkomgeving kunnen creëren, dan is het ook belangrijk dat de werkomstandigheden aangenaam en gezond zijn. Ongeacht de externe factoren moet je in je tuinhuis comfortabel kunnen werken. Dat betekent dat je de benodigde maatregelen dient te nemen voor een goede isolatie en ventilatie. Het isoleren van de ruimte gebeurt met bijvoorbeeld glaswol of steenwol en ook het gebruik van dubbel glas is raadzaam. Ramen die kunnen openen en sluiten zorgen voor een goede ventilatie. Een ventilatiesysteem is eventueel een alternatief. Een draagbare airco of verwarmingseenheid kunnen het werken gedurende de seizoenen nog comfortabeler maken.

Specialist in op maat gemaakte tuinhuizen

Het prettigst werk je op een plek die geheel aan je wensen voldoet. Daarom stelt Woodpro, specialist in op maat gemaakte tuinhuizen, je in staat om met behulp van een 3D-configurator je eigen ontwerp te maken. Op basis van een sjabloon of template werk je je ontwerp tot in de puntjes uit. Met iedere verandering die je aanbrengt, zie je direct welke invloed dit heeft op de totaalprijs.

De puntjes op de i

Is jouw zelfontworpen tuinhuis eenmaal een feit? Dan wordt het tijd om over te gaan tot de finale inrichting. Een fijn bureau en een bureaustoel, verlichting, een goede internetverbinding en wat gezellige decoratie maken je nieuwe werkplek compleet. Je productiviteit schiet vanaf dag één omhoog!

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *