Het zal je vast niet ontgaan zijn dat gouden accessoires tegenwoordig mega hip zijn interieurland. En geef nou toe, een beetje bling bling heeft toch nooit iemand pijn gedaan? Ben jij op zoek naar de populairste gouden accessoires voor in je huis of misschien als cadeau? Zoek niet verder!

Top 5 uitgelichte gouden accessoires

Wat het nu precies zijn? Dat maakt niet uit. Wel is dudelijk dat dit ornament een ware eye catcher is voor in je huis. Of je dit gouden accessoire nou neerzet in je vakkenkast of neerlegt op een mooi koffietafelboek op je salontafel. Hier kan geen accessoire aan tippen. De ‘prickles’ van het merk Pols Potten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook heel mooi in combinatie met elkaar te stylen. Buy it or regret it!

Koop nu: Small €35 – Bijenkorf

2. Gouden kandelaar – Stoff

Merk: Stoff nagel

Geometrisch doch zeer romantisch! Dat is hoe je dit gouden accessoire het beste kunt omschrijven. Deze beeldschone kandelaar staat prachtig in ieder moderne interieur. Doe kegelvormige kaarsen in de kandelaar of gebruik de kandelaar als decoratie, zonder kaarsen. Met de andere elementen van de Stoff nagel, knik je de elementen zo in elkaar en creeër je een uniek accessoire voor in je interieur!

De kandelaren van het merk Stoff zijn in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar.

Koop nu: €42,99 – Bijenkorf

3. Gouden ananas

Wat deze ananas zo bijzonder maakt, is dat hij ontworpen is in een levensgroot formaat. Met dit gouden accessoire zul je daarom zeker de show stelen. Omdat hij gemaakt is van aluminium, is hij van relatief lichtgewicht. Stijl deze ananas door hem op een dressoir neer te zetten of op een koffietafelboek.

Koop nu: €24,95 – Bol.com

4. Bloomingville Vaas – 11,95

Merk: Bloomingville

Deze gouden pistoolvormige vaas van het merk Bloomingville is wel heel bijzonder! Deze van porcelein gemaakte accessoire is leuk als vaas, maar ook zelfs al een eyecatcher op een plank of kast.

Koop nu: €13,50 – Fonq.nl

5. Messing vaas Gregor – 11,95

Merk: Bloomingville

Deze prachtige vaas is een ware eye catcher. Combineer de vaas met een prachtig veldboeket, zijde bloemen of pampas gras en geef je interieur een ware boost!

Mooie gouden vazen zagen we ook al in het stijlvolle hotel chique interieur van Monica Geuze.

Koop nu: €32,99 – Leenbakker

Waar koop je goedkope gouden accessoires voor in huis?

Tegenwoordig zijn gouden accessoires niet meer weg te denken in winkels. In winkels zie je dan ook vaker gouden kandelaren, dierenbeelden, gouden klokken, en ga zo maar door. Persoonlijk vinden wij de leukste winkels om gouden accessoires voor een zacht prijsje te scoren Xenos, Leenbakker en zelfs AliExpress.

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *