Zijn je beste vrienden gaan samenwonen of zelfs nog bezig met verbouwen? Een housewarming cadeau zullen ze dan zeker waarderen. Het vinden van het juiste cadeau die past bij je budget, en belangrijker nog, hun levens- of interieurstijl kan een enorme uitdaging zijn. Wij hebben originele housewarming cadeaus voor je geselecteerd waar ieder koppel gegarandeerd blij mee is!

Housewarming cadeau tips voor koppels

Wil jij geen cadeaukaart geven, omdat je dat te saai vind? Maar wil je toch een cadeau geven waar de ander wat aan heeft? Wij hebben als redactie een aantal originele cadeaus geselecteerd waar ieder koppel gelukkig mee zal zijn. Deze cadeaus zijn toepasbaar in ieder interieur en zullen bij veel mensen in de smaak vallen. Wel zijn de cadeaus afhankelijk van jouw budget. Wil je gaan voor een cadeau dat voor jou iets te duur is? Kies er dan bijvoorbeeld voor om het cadeau samen met één of meer vrienden of familieleden te geven.

De beste housewarming cadeaus voor koppels

1. Digitale wekker met draadloze telefoonlader

Wekkers zijn weer in! Eigenlijk vooral de digitale wekker als vette gadget. Deze digitale wekker heeft een mooi LCD-display en toont de tijd, datum en temperatuur. Daarnaast laadt deze wekker draadloos smartphones op die dat ondersteunen, zoals bijvoorbeeld de meeste iPhones!

Koop nu: €18,95 – Bol.com

2. Persoonlijk housewarming cadeau voor een koppel

Wil je een persoonlijker houswarming cadeau geven aan het stel? Of hebben ze alles al in huis?

Kies dan voor deze te gekke fotolijst waaraan je persoonlijke foto’s en kaartjes kunt ophangen met knijpers.

Koop nu de Umbra Hangit Fotolijst (incl. 5 lijnen en 40 knijpers): €26,70 – Bol.com

3. Luxe Himalaya zoutlamp

Deze luxe Himalaya zoutlampen zijn enorm trendy, en in veel huizen te vinden. Het LED licht voorziet de kamer van een warme, sfeervolle orange-roze gloed.

Daarnaast wordt beweerd dat Himalaya zoutlampen een zuiverend en neutraliserend effect hebben.

Het is dus niet helemaal niet zo gek om zo’n lamp ook aan jezelf cadeau te doen!

Koop nu: €26,95 – Bol.com

4. Aroma Diffuser/Luchtbevochtiger

Geef een zen Aroma Diffuser cadeau die hun nieuwe huis vult met hun favoriete geuren.

Deze diffuser wordt geleverd met twee samples van etherische olieën, maar kan ook gebruikt worden als reguliere luchtbevochtiger of als sfeervolle nachtlamp met 7 kleuren LED.

Koop nu: €32,99 – Bol.com

5. Google Chromecast 3/Amazon Fire TV Stick

Heeft het stel nog een TV staan uit hun studententijd? Dan kun je ze een Chromecast 3 of Amazon Fire TV Stick cadeau doen om hun oude televisie smart te maken!

Deze dongles hoeven alleen maar in de HDMI poort van een tv geplugd te worden, waarna ze meerdere onmisbare apps kunnen gebruiken zoals YouTube, Netflix en veel meer!

Koop nu de Google Chromecast 3: €39,50 – Bol.com

Koop nu de Amazon Fire TV Stick: €39,99 – Amazon.nl

6. Gereedschapsset in koffer

Ga je op bezoek bij een stel dat net is verhuist naar een woning waar nog geklust gaat worden? Dan is deze 76-delige gereedschapsset in koffer het ultieme housewarmingscadeau.

Deze hoogwaardig kwalitatieve set beschikt over al het belangrijke handgereedschap die je in huis nodig hebt. Dankzij de handige koffer hoef je ook niet telkens te zoeken naar het gereedschap dat je nodig hebt!

Koop nu: €59 – Bol.com

7. Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is echt onmisbaar in elk huishouden. Het maakt niet uit hoe duur, hoe fancy of van welk merk; iedereen heeft er één nodig. Dus ook dat leuke nieuwe stel met een nieuw appartementje. Ze zullen je zeer dankbaar zijn!

Koop nu de Medion MD19100 robotstofzuiger: €108 – Bol.com

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *