De Amsterdamse Dave en zijn jeugdliefde Jazzlyn wonen sinds twee jaar weer samen, nu ook samen met hun pasgeboren kindje Dean. En elke keer dat er een nieuwe story wordt geplaatst waarop het interieur te zien is, laait er steeds één vraag op: Welk visgraat behang heeft Dave Roelvink in zijn huis? In dit artikel vind je het antwoord!

Behang in een modern interieur

Hoewel het gebruik van behang al jaren lang als ‘ouderwets’ werd gezien, is het inmiddels weer helemaal hot! Eerder zagen we namelijk ook al dat Monica Geuze veel behang heeft gebruikt in haar nieuwe huis, in iedere ruimte een ander soort. Voornamelijk de soorten behang met abstracte vormen en grafische vormen zijn momenteel erg trendy. Ook behang met een voelbare stof worden veel gekozen, omdat die een speels 3D effect geven in je interieur. Door het gebruik van verschillende tinten en stoffen in je interieur, wordt een echte eenheid gecreëerd in je interieur.

Interieur Dave Roelvink

Het interieur van Dave en Jazzlyn is modern en helemaal van deze tijd. Ondanks dat het interieur zeer modern is door de gebruikte strakke vormen en de zwarte accesoires, straalt het ook een warm thuis uit. Dit heeft te maken met de velvet bank, maar ook de warme beige kleur op de muren. In de gehele woonkamer heeft Dave namelijk gebruik gemaakt van een subtiel visgraat behang. Dat is nog eens wat anders dan een visgraat op je vloer!

Behang Dave Roelvink

We gaan je niet langer in spannig afwachten, want je vraag je vast af welk behang dit is. Het behang dat Dave en Jazzlyn hebben gebruikt, is Arte Corteza. Dit betreft hetzelfde merk dat Monica Geuze ook gebruikte in haar huis. Het behang van Arte wordt gezien als een zeer luxe behang met hoge kwalitateit. Dit maakt ook dat het behang zo prijzig is. Er zijn echter ook veel soorten behang op de markt die minder prijzig zijn, maar veel op het behang van Dave lijken. Bekijk bijvoorbeeld dit behang eens!

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *