Monica Geuze is in haar nieuwe huis in Amsterdam losgegaan met luxe behang printjes! Onze redactie heeft uitgezocht welke dit precies zijn en tevens betaalbare alternatieven aangeraden!

Het behang van Monica Geuze

Dat behang anno 2021 weer een opkomende trend aan het worden is, bleek eerder ook uit het interieur van Dave Roelvink. Ook Monica heeft zich niet weerhouden van deze trend, want ze heeft de muren in haar eetkamer, hal én slaapkamer laten behangen!

Eerder hebben we je al verteld wat de meest gezochte meubels zijn in Monica’s interieur en je verteld over de moderne beige muurkleur in haar huis. In dit artikel vertellen we je met welke merken behang zij dit heeft gecombineerd om de Hotel Chique look af te maken.

Slaapkamer – Moooi Extinct Animals MO2052

In haar slaapkamer heeft Monica een stukje van haar persoonlijkheid laten doorstralen door het gebruik van dit glamorous behang, de Arte Moooi Extinct Animals MO2052. Met dit bruin met gouden behang heeft Monica haar interieurstijl doorgetrokken naar haar slaapkamer.

Als alternatief op dit dure behang kun je ook dit prachtige behang kiezen!

monica geuze behang slaapkamer
Behang Arte Moooi Extinct Animals met nachtkastje van Puuur Interiors
bron: YouTube

Hal – Arte Chintz

In haar hal heeft Monica gekozen voor de Arte Chintz behang. Dit ‘wilde’ behang is rijk aan vele kleuren en is geïnspireerd op de haute couture modewereld. Dit behang kan ieder huis luxe laten uitstralen!

Een betaalbaarder alternatief voor het Arte Chintz behang is dit behang. Dit behang lijkt enorm op het behang van Monica!

Het behang Arte Chintz van Monica Geuze
Behang Arte Chintz
bron: Instagram monicageuze

Eetkamer – Arte Focus Facet

Het champagne kleurige behang met geometrische vormen achter haar eettafel is Arte Focus facet. Dit behang heeft een mooie natuurlijke kleur en creëert een mooi diepte-effect. Daarnaast is dit behang gewoon enorm chique en maakt het haar eetkamer volledig af. Het behang is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus voor ieder interieur wat wils!

Goede betaalbare alternatieven voor Arte Focus facet behang zijn Onyx dessin beige en de Spotlight HHP.

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *