Flexa muurverf

Het is een leuke, maar pittige klus om de juiste kleur muurverf te kiezen. Wanneer weet je zeker dat de kleur die je hebt gekozen ook de beste keuze is? Dat is altijd lastig en natuurlijk moet je vooral luisteren naar je persoonlijke smaak. Maar wees jezelf er ook van bewust dat een kleur goed bij interieur moet passen. Dat zorgt immers voor een mooi geheel en meer rust. Je kunt natuurlijk ook spieken bij mensen die hun muren al hebben geschilderd en je kunt ook de kleurtrends volgen. Het staat buiten kijf dat de kleur blauw in 2022 het populairst is en dan specifiek de kleur Bright Skies van het bekende merk Flexa.

Flexa; een wereldberoemd merk op het gebied van verf

Flexa is natuurlijk al jaren een wereldberoemde naam op het gebied van verf en zeker de klussers onder ons herkennen de mooie blikken in de bouwmarkt wel. Flexa is een merk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dat maakt het merk ook niet het goedkoopste merk, maar je krijgt er enorm veel voor terug als je voor de ze verf kiest. Daarnaast investeert Flexa veel tijd en geld in onderzoeken om een zo breed mogelijk kleurenpallet aan te kunnen bieden. Het assortiment bestaat dan ook uit kleuren waar je waarschijnlijk zelf niet eerder bent opgekomen. Met hun werk proberen ze mensen te inspireren en gelukkig te maken. En daar slagen ze dan ook al meer dan 60 jaar lang in!

Bright Skies is dé kleurtrend van 2022

Bright Skies is dé kleurtrend – bron, Flexa.nl

Bright Skies van het merk Flexa is dé kleurtrend van 2022 en het is verf in een lichtblauwe kleur die de kamer een ruimtelijk effect en een warme sfeer kan bezorgen. Deze kleur zorgt voor innerlijke rust terwijl je een stukje natuur in huis haalt. Wil je ook het gevoel dat je aan het strand ligt of dat je in het bos naar een heldere hemel aan het staren bent? Dan is Bright Skies absoluut de kleur voor jou! En je hoeft je geen zorgen te maken over dat de kleur wel in het interieur past, want deze lichte kleur is in vrijwel iedere inrichting toe te passen. Of je nu een landelijk, Scandinavisch of modern interieur hebt.

Meer Flexa kleuren verkrijgbaar

Bright Skies mag dan wel de kleurtrend van 2022 zijn, maar niet iedereen is van deze kleur gecharmeerd. Gelukkig heeft Flexa nog een groot aantal andere kleuren die wellicht beter bij je interieur en/of je smaak passen. Welke kleuren werden het afgelopen jaar het vaakst gekozen?

Flexa Sandy Steps

Flexa Sandy Steps – bron, Flexa.nl

Sandy Steps is een iets donkere, maar zachte kleur dat voor een strandgevoel zorgt. Het is dan ook een zandkleurige verf die voor warmte, rust en sfeer zorgt. Flexa Sandy Steps is een kleur die al langer in het assortiment zit en die ook tot op de dag van vandaag enorm vaak gekocht wordt.

Flexa Sweet Sunset

Flexa Sweet Sunset

Ben je meer gecharmeerd van een warmkleurige zonsondergang waarbij rood, oranje en geel de tinten zijn die overheersen? Dan is de kleur Flexa Sweet Sunset een uitstekende keuze! Het is ook één van de populairste kleuren die het afgelopen jaar veelvuldig werd gekocht. Met deze kleur kun je het gevoel van een zonsondergang realiseren in bijvoorbeeld een slaap- of woonkamer. In vergelijking met Bright Skies en Sandy Steps is de kleur wel iets donkerder en daardoor iets minder geschikt voor kleinere ruimtes.

Flexa Spiced Honey

Flexa Spiced Honey

Spiced Honey, de kleur van het jaar 2019, is eveneens een iets donkere kleur die perfect toegepast kan worden in een landelijk of Scandinavisch interieur. Spiced Honey is zoals de naam doet vermoeden een beetje honingkleurig en je kunt de kleur dus uitstekend combineren met wit, gebroken wit of zelfs felle kleuren die Flexa ook in het assortiment heeft. Je kunt bijvoorbeeld ook een leuk effect creëren door bijvoorbeeld slechts één muur in de kamer met de Flexa Spiced Honey te bedekken.

Flexa Brave Ground

Flexa Brave Ground

Flexa Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, neigt wat meer naar een bruine kleur en deze kleur past dus perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. De kleur is uitstekende te combineren met wit, gebroken wit en lichte pasteltinten. Ook met houtkleurige meubels en groen in de vorm van bloemen en planten komt Flexa Brave Ground uitstekend tot zijn recht!

Moeite met het kiezen van de juiste muurkleur? Lees dan eens ons artikel over makkelijk een muurkleur te kiezen.

Dit vind je misschien ook leuk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *